Voorwaarden

 1. De kittenbemiddeling.com is niet aansprakelijk voor als er iets fout gaat tussen fokker en koper.
  Kittenbemiddeling.com geeft telefoonnummer en adres door aan koper en de afspraken gaan verder tussen koper en verkoper.
   
 2. Aangeboden kittens dienen goed gezond te zijn en volledig ingeënt en ontwormd als ze naar hun nieuwe eigenaren gaan.  En dienen in bezit te zijn van een stamboom. Kittens mogen niet voor de 13 weken naar de nieuwe eigenaar.
   
 3. Voor zowel fokker en als koper dient dat er goede afspraken gemaakt worden en eventueel op papier, gezet wordt zoals: Geborgen gebreken die later pas kenbaar worden, of door ziek kitten, zodat er voor beide partijen nooit misverstanden kunnen ontstaan. En de koper altijd terecht kan met problemen of vragen bij de fokker waar het kitten gekocht is. Voor de fokkers laat kopers een verkoopcontract tekenen dit is voor beide partijen zeer prettig. Is niet verplicht maar wel zo veilig !!!!

  Fokker doet er verstandig aan kopers zich te laten legitimeren als ze een kitten willen kopen.
   
 4. Voor de koper als u kittens gaat bekijken bij de fokker zorg dan altijd dat je moederpoes te zien krijgt en alle andere kittens uit het nest. Een goede fokker heeft niets te verbergen !!!!!
   
 5. Als er tussen fokker en koper afspraken gemaakt worden voor een datum om te gaan kijken naar de kittens dient men die na te komen en zo niet netjes afbellen dat de afspraak niet door kan gaan.

  Geef van beide kanten telefoonnummers door zodat beide partijen elkaar altijd kunnen bereiken.
   
 6. Voor dekkaters geld dat ze volledig ingeënt zijn en hun testen hebben gehad als ze worden aangeboden op de dekkaterlijst. Hier is kittenbemiddeling.com geen bemiddelaar tussen het contact gaat gelijk met katereigenaar en poezen eigenaar.
  Laat een dekking altijd schriftelijk op papier zetten ( dekbewijs)
   
 7. Voor herplaatsingen op te geven dienen deze katten in bezit te zijn van een gezondheids verklaring van de dierenarts. En bij herplaatste katten dient men eerlijk te zeggen als de kat eventueel medicijnen of andere spulletjes nodig heeft voor de eventuele gezondheid.
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Nieuwe gebruiker?
Wachtwoord vergeten?
advertentie plaatsen - voorwaarden - links - contact - FAQ / Help - © Scripting by Slaets Filip 2008