FAQ (Frequently Asked Questions) / Help

Samenvatting van beschreven vragen:

 • Hoe maak ik een nestje aan?
 • Hoe maak ik een dekkater aan?
 • Als er problemen zijn, bij wie kan ik dan terecht?
 • Ik kan mijn foto niet uploaden!
 1. Hoe maak ik een nestje aan?

  Eerst en vooral heb je een gebruikers-account nodig, die kan je aanmaken bij 'advertentie plaatsen' onderaan op dit scherm of bij 'nieuwe gebruiker?' bij het login-scherm in het linkerdeel van deze site (groene band).
  Om dan een nestje aan de maken heb je eerst een cattery nodig,
  dus moet je eerst een cattery aanmaken, je kan een cattery aanmaken bij 'Uw account-informatie'. Als je die hebt aangemaakt en er rassen hebt aangekoppeld, dan kan je daarna een '(verwacht) nestje aanmaken', ook in het dashboard ('uw account-informatie').
  Daar kan je een foto uploaden die als 'hoofdfoto' getoond wordt bij de nest-informatie.
  Als de nest al geboren is, kan je ook kittens aanmaken en per kitten een foto uploaden. Zorg er altijd voor dat in de beschrijving een duidelijke omschrijving staat van je kitten, en maar 1 kitten per foto uploaden. Nadien kan je nog losse foto's van de nest uploaden, dit kan je ook altijd later doen, daar is geen validatie voor nodig van de administrator. Als je de eerste keer een nest op de site zet, dan gaat deze gevalideerd moeten worden door de administrator, en als deze is goedgekeurd en betaald, dan komt die automatisch online.
   
   
 2. Hoe maak ik een dekkater aan?

  Om een dekkater aan te maken dien je eerst een gebruikers-account te hebben. Kijk bij puntje 1 voor het aanmaken van een gebruikers-account.
  Als je je hebt aangemeld met je account, dan kan je in het dashboard een dekkater toevoegen onder de rubriek dekkaters. U kan daar alle informatie van uw dekkater ingeven en foto(s) uploaden. Hoe meer foto's, hoe meer bezoekers je gaat krijgen.

 3. Als er problemen zijn, bij wie kan ik dan terecht?

  Als je echt een probleem hebt waar je niet uitgeraakt, of het systeem doet niet wat je wenst, gelieve dit dan te melden bij de administrator.
  Als het nadien nog altijd niet is opgelost,
  dan kan je bellen naar +32 (0) 486 05 12 45 of +32 (0) 3 293 38 81 om het probleem uit te leggen, we zullen dan zo snel mogelijk actie ondernemen om het probleem op te lossen.

   
 4. Ik kan mijn foto niet uploaden!

  Indien je problemen hebt bij het uploaden van een foto bij een nest, kitten, herplaatsing of dekkater, dan zijn er een paar mogelijkheden.

  - De foto is te groot, uit praktische ervaring blijkt dat foto's groter dan 2MB niet willen uploaden omdat het te lang duurt vooraleer deze aankomen op server.
  - De foto is niet in het juiste formaat. Alle foto's met uizondering van banners moeten in jpg formaat zijn, elk ander formaat wordt geweigerd. Bij banners zijn de formaten jpg, gif en swf toegelaten.

  - Om het onze gebruikers makkelijker te maken, hebben we een verklein-hulpprogramma gemaakt om de foto's te verkleinen. Op deze manier kan iedereen zijn fototjes uploaden op onze site.
  Gelieve hier
  het programma met uitleg te vinden.
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Nieuwe gebruiker?
Wachtwoord vergeten?
advertentie plaatsen - voorwaarden - links - contact - FAQ / Help - © Scripting by Slaets Filip 2008